Gå til hovedindhold

Hvem er vi?

I vores dagtilbud har vi syv afdelinger, som alle er beliggende på Christiansbjerg - tæt på både skov og by

Børn spiser mad udendørs
 • Læs op

Indhold

  Vores dagtilbud er beliggende i Aarhus N og består af syv afdelinger: Vuggestuen Lillefod, Den integrerede institution Drivhuset, Den integrerede institution Haven, Børnehuset Malmøgade, Idrætsinstitutionen Motalagade, Børnehaven Kløverparken og Børnehaven Thorshavnsgade, der har tilknyttet en afdeling til børn med handicap. De syv afdelinger ligger alle på Christiansbjerg, og alle har gåafstand til det attraktive naturområde Vestereng, hvor der både er skov, sø og bæk. Dette område bliver brugt flittigt af alle vores afdelinger, og grundet vores centrale beliggenhed har vi samtidig mulighed for at benytte os af Risskov skov, stranden og byens mange tilbud.

  Arbejdet i Dagtilbuddet Christiansbjerg bygger på respekten for det enkelte menneske – barn som voksen. Vi skal respektere andre menneskers ret til egne livsværdier, meninger og erfaringer. Respekten skal være gensidig og bygge på ligeværdighed, hvilket betyder, at samtidig med at man respekterer andre, har man krav på andres respekt.

  Vores samarbejde tager afsæt i et fælles pædagogisk grundlag og en fælles læreplan, men der er stadig individuelle forskelle, som er med til at udvikle det samlede dagtilbud, og som bevirker at vores tilbud kan dække forskellige forældreønsker.

  Du kan pr. 1/5 2023 vælge mellem pasning på fuldtid eller deltid i vores dagtilbud. Vi tilbyder tre ordninger:
  Pasning på deltid: 25 timer pr. uge.
  Pasning på deltid: 30 timer pr. uge for forældre der afholder fravær efter barselsloven
  Pasning på fuldtid: 51,5 timer pr. uge.

  I 2024 har vores dagtilbud lukket/alternativ pasning på følgende dage:

  De tre dage før påske: 25/3, 26/3 og 27/3

  Dagen efter Kr. himmelfartsdag d. 10.5

  Grundlovsdag 5/6 (OBS: Vi lukker vi kl. 12.00)

  Uge 29 og 30 (sommerferie)

  Mellem jul og nytår fra d. 24/12 til 31/12 (begge dage inkl.)